25 жовтня 2022 року відбулася зустріч психолога КУ ЦНСП Бахмацької міської ради Макаренко Інни Анатоліївни з клієнтами Ніжинського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області. Метою зустрічі стало обговорення методів відновлення власних ресурсів.

   Ресурси – це ті наші життєві опори, які дозволяють забезпечувати нам основні життєві потреби: виживання, безпека, фізичний комфорт, співіснування в соціумі, самореалізація в соціумі. Ресурси впливають на наші можливості, визначають, що ми можемо досягнути, а що ні, від них залежить кількість часу, який нам потрібно витратити для досягнення певної мети. В сьогоднішніх реаліях нашого життя – це одне з основних проблемних питань, вирішення якого не може обійтися без допомоги психолога.

   Учасники зустрічі детально зупинились на обговоренні психологічних прийомів та технік щодо відновлення своїх життєвих ресурсів та турботи про себе , поділилися власним досвідом та  прокоментували доцільність застосування порад які були надані пані Інною. Зустріч психологині з клієнтами пробації пройшла плідно та продуктивно.

 

Анна ГОРБАЧ, начальник Ніжинського районного сектору №3

філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області

підполковник внутрішньої служби