25 жовтня 2022 року відбулася зустріч психолога КУ ЦНСП Бахмацької міської ради Макаренко Інни Анатоліївни з клієнтами Ніжинського РС №3 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області. Метою зустрічі стало обговорення методів відновлення власних ресурсів.

   Ресурси – це ті наші життєві опори, які дозволяють забезпечувати нам основні життєві потреби: виживання, безпека, фізичний комфорт, співіснування в соціумі, самореалізація в соціумі. Ресурси впливають на наші можливості, визначають, що ми можемо досягнути, а що ні, від них залежить кількість часу, який нам потрібно витратити для досягнення певної мети. В сьогоднішніх реаліях нашого життя – це одне з основних проблемних питань, вирішення якого не може обійтися без допомоги психолога.

  Фото без опису Учасники зустрічі детально зупинились на обговоренні психологічних прийомів та технік щодо відновлення своїх життєвих ресурсів та турботи про себе , поділилися власним досвідом та  прокоментували доцільність застосування порад які були надані пані Інною. Зустріч психологині з клієнтами пробації пройшла плідно та продуктивно.

 

Анна ГОРБАЧ, начальник Ніжинського районного сектору №3

філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області

підполковник внутрішньої служби