Керуючись Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. № 130 КП "Бахмач-водсервіс" доводить до відома споживачів інформацію про намір здійснити зміну тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення шляхом коригування тарифів. Діючі на сьогодні тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення для всіх категорій споживачів встановлені рішенням виконавчого комітету Бахмацької міської ради від 20 вересня 2021 року за № 224.

    Відповідно до ЗУ «Про внесення змін до Податкового Кодексу України та інших законодавчих актів України щодо адміністрування окремих податків у період воєнного стану, надзвичайного стану» від 16.04.2022року № 2173-IX, КП «Бахмач-водсервіс» тимчасово, на період воєнного стану має намір перейти на єдиний податок у розмірі 2% фактично отриманого доходу.

   За умови переходу на спрощену систему оподаткування, враховуючи зміни індивідуальних складових собівартості послуг (вартість електроенергії, паливно-мастильних матеріалів, ставок податків та зборів) виникла потреба перегляду діючих тарифів на послуги централізоване  водопостачання та централізоване  водовідведення до припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України. При цьому, повернення до попередніх тарифів відбудеться автоматично після припинення або скасування воєнного, надзвичайного стану на території України. 

Фото без опису

   Скориговані тарифи на централізоване водопостачання зменшаться на 0,6% або на 0,10 коп. (діючий тариф 16,28 грн./м3 з урахуванням ПДВ), на централізоване водовідведення – на 2,4% або на 0,92 коп. (діючий тариф 37,82 грн./м3 з урахуванням ПДВ).

   Всі пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб щодо наміру здійснити зміну та встановлення тарифів приймаються у письмовій формі  протягом 7 календарних днів з дня оприлюднення даного повідомлення на офіційному веб-сайті https://bakhmach-mr.gov.ua/ Бахмацької міської ради за адресою: 16500, КП "Бахмач-водсервіс", вул. Чернігівська, 58, м. Бахмач.

         Адміністрація КП "Бахмач-водсервіс"