Фото без опису Культура – це також дуже важливий фронт у боротьбі з ворогом. Заклади культури під час війни стали осередками волонтерства і гуманітарної допомоги. Працівники галузі не припиняли своєї роботи, а лише змінили та розширили її формат.

   Ворог марно намагається знищити нашу культуру, сподіваючись вбити душу України. Але в них нічого не вийде! Наші бійці захищають рідну землю та воюють за те, щоб українці зберегли свою ідентичність, національну культуру та заявили про неї всьому світу як народ-переможець.

   Тож з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, яке співпадає у часі з Днем української писемності та мови, привітали усіх причетних міський голова Павло Шимко та заступник міського голови з питань гуманітарної сфери Світлана Книга.

   Оголошені Подяки:

   Подяка начальника Чернігівської обласної військової адміністрації творчому колективу КЗ «Бахмацький базовий Будинок культури» Бахмацької міської ради;

   Подяка начальника Ніжинської районної військової адміністрації Раїсі Непідберезі, заступнику директора КЗ «Бахмацький базовий Будинок культури» Бахмацької міської ради.

   Почесними грамотами Бахмацької міської ради нагороджені:

   колектив Тиницького сільського будинку культури КЗ «Бахмацький базовий Будинок культури» Бахмацької міської ради;

   колектив Зеленівського сільського клубу КЗ «Бахмацький базовий Будинок культури» Бахмацької міської ради;

   Фостій Євген, директор КЗ «Бахмацький базовий Будинок культури» Бахмацької міської ради;

   Головач Оксана, заступник директора з навчальної роботи КЗ «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського»;

   Ситайло Світлана, викладач з фаху сольного співу КЗ «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського»;

   Рула Ніна, викладач по класу фортепіано КЗ «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського».

   Наразі війна йде не лише за територіальну цілісність та за життя – війна йде за нашу самобутність. А тут нас не перемогти!