Фото без описуНа вчорашньому засіданні виконкому затвердили рішення про організацію в громаді суспільно корисних робіт у період воєнного стану. До таких робіт буде залучено 20 безробітних.   Варто зазначити, що громадяни, залучені до цих робіт, отримують заробітну плату на рівні мінімальної, яка з жовтня складає 6700 грн. Праця безробітних оплачується з державного бюджету.

   З метою вчасного виявлення дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, випадків жорстокого поводження з ними, виникнення безпосередньої загрози життю або здоров’ю дитини, своєчасного інформування про виявлені факти відповідні соціальні служби вирішено покласти персональну відповідальність з цих питань на старост старостинських округів громади.

    Розглянувши клопотання мешканців с.Вишневе Халимонівського старостинського округу щодо встановлення   заборонних  дорожніх  знаків та   з  метою  збереження  дорожнього  покриття  автомобільних  доріг   і  запобігання      виникненню    дорожньо-транспортних    пригод прийнято рішення встановити   заборонні  дорожні   знаки:

          - 3.15 "Рух   транспортних  засобів, маса яких перевищує 12 т,  заборонено" в кількості 2-х шт. по  вул. Петрівська в с.Вишневе;

           - 3.16 "Рух транспортних засобів, навантаження на вісь яких перевищує 3,5 т, заборонено" в кількості 2-х шт. по  вул. Петрівська в с.Вишневе.

   Серед питань порядку денного виконкому були й ті, що стосувалися захисту прав та інтересів дітей.