Фото без опису Четверта субота листопада - сумна дата в історії України. В цей день ми вшановуємо пам'ять тих, хто став жертвою нелюдського тотального знищення голодом.

   26 листопада – День пам’яті жертв голодоморів, що прокотилися країною трьома потужними хвилями, зокрема найстрашнішого – Голодомору 1932 - 1933 років. Той штучний голод був спрямований не лише на фізичне знищення українців. Тогочасний тоталітарний комуністичний режим прагнув позбавити нашу націю її волелюбного духу, стерти генетичну пам’ять народу, викорінити думки про свободу та власну державу.

   Та українці вижили. Залишилися вільними. Здобули свою незалежну державу. І нині ми теж обов’язково здобудемо Перемогу, адже ми захищаємо своє - свою родину, батьківщину, дітей, своє майбутнє. Саме зараз у боротьбі з агресором ми виборюємо своє право жити у вільній, незалежній, самостійній державі.

   У нас, українців є традиція: коли людина помирає, запалюють свічку, щоб душа летіла при світлі і знайшла свій прихисток у потойбіччі.

   То ж 26 листопада 0 16.00 вшануймо пам'ять невинно убієнних, здійснивши покладання композицій з квітів  та колосків до пам’ятного знаку в м. Бахмач (перехрестя вулиць Гоголя та Прокоповича).

   Запалімо свічки пам’яті у власних оселях за українцями, які померли голодною смертю в ті далекі роки, у спільній молитві згадаймо всіх військових, цивільних дорослих та дітей, які загинули у війні з рашистськими окупантами та внаслідок нападу орків на українські міста і села.

Схилімо голови в жалобі…

Вічна пам'ять кожному, хто загинув за Україну.

Слава Україні!