Фото без описуСьогодні депутати опрацювали питання, які запропоновані для розгляду на пленарному засіданні 29 сесії міської ради, що відбудеться 30 листопада.

   На спільному засіданні постійних комісій - з питань бюджету, соціально-економічного та культурного розвитку громади; з житлово-комунальних питань та з гуманітарних питань, законності та правопорядку, депутатської етики та регламенту - першочергово розглянули та рекомендували затвердити на сесії текст звернення депутатського корпусу  до голови правління АТ  “Українська залізниця”   Камишіна О.М. з проханням переглянути питання  щодо ймовірної ліквідації виробничого підрозділу «Бахмацька дистанція сигналізації та зв’язку» та віднайти можливості для подальшого функціонування зазначеного підприємства, апелюючи тим, що це і робочі місця, і втрата ПДФО для бюджету громади, а тим більше у період  воєнного стану.

    Обранці разом із розробниками аналізували та обговорювали надані проєкти рішень. Серед питань, розгляду яких депутати приділили особливу увагу, затвердження нових та внесення змін до чинних  галузевих програм.

   Після опрацювання усі питання порядку денного були рекомендовані для винесення на розгляд чергової сесії міської ради.