Фото без опису Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забрала ще одне життя… Захищаючи Україну, від загарбницьких рук російських окупантів 30 листопада 2022 року на Донеччині загинув стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону, солдат, Олександр Давидок з Григорівки.

   Народився Олександр Петрович 2 березня 1975 року в с. Григорівка. Закінчив Григорівську школу. Все своє трудове життя працював механізатором у ТОВ «Агрофірма ім. Шевченка». Учасник АТО, який неодноразово захищав нашу державу, та віддав своє життя в ім’я України.

   Добрий, щирий, в його очах завжди був спокій та впевненість, а в словах та діях завжди можна було отримати допомогу та підтримку.

   У Олександра залишилися дружина та двоє дітей.

   Бахмацька міська рада щиро висловлює співчуття рідним, близьким та розділяє всім серцем ваше горе. Гіркота від втрати, біль, який пронизує, до якого не можна звикнути, якого не можна пробачити.

   Віримо, що пролита кров наших мужніх Героїв не пройде безслідно, ці факти відваги стануть нашою історією, що твориться на шляху до Перемоги.

   Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях.

   Вічна пам’ять і слава українському воїну – Олександру Давидку!

   Про дату і час поховання Героя буде повідомлено додатково.