Фото без описуЗавжди боляче, коли країна втрачає своїх кращих синів. Сьогодні, 4 грудня, в Бахмацькій громаді відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм, який загинув у війні з російським агресором 30 листопада 2022 року, – Олександром Петровичем Давидком.

   Розпочалася скорботна церемонія прощання біля будинку загиблого Героя в селі Григорівка. Жителі села зустрічали та проводжали воїна на вулицях живим коридором. Опісля у місцевому храмі була проведена прощальна літургія. Після того Героя-захисника поховали з військовими почестями, під трикратні постріли та виконання Державного Гімну України. Здавалося, стогнала від болю українська земля, втрачаючи свого сина.

   Народився Олександр Петрович Давидок 2 березня 1975 року в с. Григорівка. Закінчив Григорівську школу. Все своє трудове життя працював механізатором у ТОВ «Агрофірма ім. Шевченка», адже змалку привчений до праці на землі. Друзі та колеги говорять про Олександра, як про людину щиру, порядну і чесну.

   Учасник АТО, який неодноразово захищав нашу державу, та віддав своє життя в ім’я України. Олександр Давидок назавжди для нас залишиться прикладом мужності та самовідданості.

   Крик душі наповнює зсередини, коли такі мужні чоловіки кладуть свої душі і тіла за вільну, соборну і незалежну Україну. Хай же Божа кара покарає тих, хто розпалив війну на нашій мирній українській землі!

   Смерть ворогам та вічна слава Героям!