Фото без опису У перші години широкомасштабної війни в Україні ввели воєнний стан. Це змінило життя усіх українців, а також діяльність державних і самоврядних інституцій. Змінилося і життя нашої громади. Тому сьогодні я дякую всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, - посадовим особам та депутатам, адже ми з вами робимо спільну справу задля однієї мети – нашої Перемоги.

   Щира вдячність за те, що навіть у найгостріших ситуаціях нам вдавалося долати виклики, пов’язані з дією воєнного стану, забезпечити функціонування всіх служб, ефективно продовжувати виконувати свої функції, а також масово допомагати волонтерським ініціативам або ж самим їх організовувати. Окремі слова подяки тим, хто захищає нас на фронті.

   Ми змінили акценти : працюємо над нагальними питаннями - безпека мешканців, підтримка армії, допомога людям, які вимушено евакуйовуються з регіонів бойових дій, залучення гуманітарної допомоги, пошук та налагодження співпраці з міжнародними громадськими організаціями. Разом ми доклали багато зусиль, щоб стати надійним тилом.

   Тож у День місцевого самоврядування щиро дякую всім за працю і підтримку. Хочу, аби кожен пам’ятав, що, працюючи на своєму фронті, ми спільно допомагаємо армії, підтримуємо країну, робимо кращою нашу громаду.

   Вірю, що переможемо!

   Слава Україні!

З повагою

Міський голова

Павло ШИМКО