Фото без описуВійна змінила життя кожного українця, кожної громади. І Бахмаччина не стала винятком, але віднайшла сили і згуртувалася. Посадові особи місцевого самоврядування спільно з депутатами за підтримки жителів громади продовжили роботу, щоб забезпечити функціонування всіх служб, втілювати волонтерські ініціативи та допомагати ЗСУ. І все це та багато іншого заради єдиної мети – Перемоги України.

   Тож сьогодні на урочистому зібранні міський голова Павло Шимко дякував Збройним Силам України та всім, хто тримає тил у громаді.

   Першочергово відзначили волонтерів.

   За активну волонтерську діяльність та з нагоди Міжнародного Дня волонтера Почесною грамотою міської ради нагороджені:

Володимир КОРНУХ ,

Владислав КАРПЕНКО,

Віктор ПИЛИПЕНКО,

Ігор ЗІНЧЕНКО.

   За активну волонтерську діяльність, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху Бахмацької міської територіальної громади та з нагоди Міжнародного Дня волонтера Почесною грамотою міської ради нагороджені:

- колектив молодіжної громадської організації “МЕТАМОРФОЗИ”;

- колектив комунального закладу “Бахмацький базовий Будинок культури” Бахмацької міської ради.

    За активну волонтерську діяльність, громадянську позицію, участь у забезпеченні життєдіяльності громади в умовах воєнного стану та з нагоди Міжнародного Дня волонтера Почесною грамотою міської ради нагороджений колектив громадського формування з охорони громадського порядку “Бахмацька Варта” .

   Далі нагородили тих, хто у цей важкий воєнний час своєю працею в громаді забезпечує її стабільну життєдіяльність.

   За сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську і життєву позицію, надання якісних послуг мешканцям громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною грамотою міської ради нагороджені:

Світлана КНИГА, заступник міського голови з питань гуманітарної сфери,

Сергій ПОПОВИЧ, спеціаліст І категорії відділу житлово-комунального господарства та організації благоустрою виконавчого комітету Бахмацької міської ради,

Зоя ФУРСОВА, начальник відділу “Центр надання адміністративних послуг” виконавчого комітету Бахмацької міської ради.

   За сумлінну працю, виконання особливих завдань із забезпечення життєдіяльності громади в умовах воєнного стану та з нагоди Дня місцевого самоврядування оголошена Подяка міського голови:

БАШУКУ Олегу, водію виконавчого комітету Бахмацької міської ради,

САВЕНКУ Іллі, головному спеціалісту відділу організаційної роботи та кадрового забезпечення виконавчого комітету Бахмацької міської ради.

   Дякуємо ЗСУ та усім, хто працює на благо громади і наближає нас до ПЕРЕМОГИ!