Фото без описуСьогодні скорботний день для усіх жителів Бахмацької громади, адже ми попрощалися ще з одним Героєм – Ярославом Олександровичем Штефіном. Віддати шану оборонцю прийшли рідні, бойові побратими, друзі та жителі громади.

  Наш земляк загинув 11 грудня 2022 року, захищаючи Батьківщину, при виконанні бойового завдання на Донеччині. Ярослав був старшим розвідником першої окремої танкової Сіверської бригади.

  Відбулася заупокійна панахида за загиблим Героєм та громадське прощання. Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та навколішки. Він боровся, як герой та помер, як герой.

   Смерть Ярослава – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

   У Героя залишилися батьки.

   Міський голова, виконавчий комітет та депутатський корпус Бахмацької міської ради висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Героя.

   Герої не вмирають!

   Вічна пам'ять і вічна слава!