Фото без опису Незабаром новорічні свята, але у всіх нас – українців, настрій зовсім не святковий. Адже його разом зі спокійним мирним життям вкрала росія.

   Та життя триває. Для того, щоб зимові свята пройшли безпечно та без будь-яких надзвичайних подій, необхідно дотримуватись елементарних правил безпеки. Саме про це і говорили на черговому засіданні постійно діючої комісії виконавчого комітету Бахмацької міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

  Першочергово розглянули питання щодо забезпечення належного стану пожежної та техногенної безпеки об’єктів, задіяних під час проведення новорічно-різдвяних свят. Особливу увагу акцентували  на питанні заборони продажу та використання піротехнічних засобів у період воєнного стану. Також наголошували на необхідності посилення профілактичної роботи щодо недопущення  загибелі людей на пожежі. Зокрема, говорили про дотримання правил пожежної безпеки у побуті, порядку дій у разі виникнення пожежі, правил пожежної безпеки під час користування пічним опаленням, побутовими електро та газовими приладами та порядку дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Рятувальники нагадали і про правила безпечного користування генераторами, які несуть небезпеку саме через те, що виділяють чадний газ.

   Обговорили й заходи щодо попередження загибелі людей на льоду тощо.