Наразі ми зустрічаємо зимові свята в непростих умовах: у нашій країні триває повномасштабна війна. Та ми захищаємо не тільки територію, ми боремося за наше майбутнє, за право бути незалежними - вільно дихати, говорити, діяти, вчити, любити, жити, мріяти. Це наш вибір, і він загартовується найвищим гартом. Нам не треба чужого, але й свого не віддамо.

   Так, ми проходимо через жахливі випробування, але проходимо їх з гідністю та хоробрістю, якими без перебільшення захоплюється весь світ.

   На жаль, не всі українські родини зможуть зустріти свята разом. Але головне – не втрачати віру. Нечисті не вдасться позбавити нас свята, бо світло нашої віри в нас самих, і воно повік не згасне.

   Шановні земляки! Кожен з вас наближає перемогу України! Тож дякую усім і кожному! Щирі вітання з прийдешніми святами – Новим Роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята принесуть усім нам найбажаніше – мир і перемогу України! Хай в душах оселяться добро, любов та сердечне тепло.

   Цінуймо миті з рідними та шануймо традиції. Молімося за наших захисників і захисниць та не забуваймо дякувати їм за те, що можемо зустрічати новий день.

   Згадаймо загиблих Героїв… І головне – вірмо в Бога, ЗСУ, нашу щасливу зірку та в те, що 2023 стане роком Великої Перемоги – Перемоги Світла та Правди над темрявою.

   З Україною в серці та вірою в душі!

Міський голова

Павло ШИМКО