Фото без опису Обладунки воїна тяжкі, а пам'ять про нього вічна: моторошна та сумна звістка про смерть воїна знову вразила нашу громаду. 8 січня 2023 року в госпіталі помер військовослужбовець Ігор Вікторович Кондратьєв, 25.01.1979 року народження.

   Дитинство та юність воїна пройшли в Бахмачі. Ігор навчався в міській школі № 5. Потім служив у ЗСУ. Згодом переїхав до Києва, де працював таксистом.

   Чоловік, фактично,з перших днів повномасштабної війни, 27 лютого 2022 року, узяв до рук зброю і виявив готовність до захисту родини, громади, держави. Ігор перебував у місцях, де велися запеклі бої, стояв на захисті своєї країни та вірив у Перемогу. Друзі й побратими говорять про нього «золотий хлопець».

   13.10.2022 боєць отримав важке поранення. Лікарі боролися за його життя тривалий час, та, на жаль, від отриманих тяжких поранень серце нашого захисника, нашого воїна перестало битись у військовому госпіталі в Києві.

  У Героя залишилися мати, донька та двоє синів.

   Розділяємо з рідними біль втрати. Світла пам'ять Тобі, Захиснику Батьківщини. Ми завжди будемо залишатися перед Тобою у неоплаченому боргу.

   Прощання з Героєм відбудеться 10 січня о 12:00 за адресою: м. Бахмач, вул. Зоряна, 51.