Фото без описуХижа війна забирає найкращих. Тих, хто всім серцем любив свою країну та здобував для неї вільне майбуття. Ми відчуваємо неймовірний біль, коли прощаємося з синами нашої громади – сміливими, хоробрими й відчайдушними.

  Сьогодні відбулося поховання нашого земляка, Ігоря Вікторовича Кондратьєва. Дитинство та юність воїна пройшли в Бахмачі. Ігор навчався в міській школі № 5. Потім служив у ЗСУ. Працював у військовій частині в Бахмачі. Згодом переїхав до Києва. Його друзі розповіли, що вони не знають більш позитивної, працелюбної та сміливої людини, ніж Ігор. З найбільшою любов’ю та повагою він ставився до матері, і більше всього на світі боявся засмутити її.

   З 28 лютого 2022 року Ігор Кондратьєв став в ряди воїнів, щоб дати відсіч ворогу. Стрілець 1-го відділення 2-го взводу 4-ї стрілецької роти 134 батальйону помер у військовому шпиталі 8 січня 2023 року від тяжких травм, які отримав у зоні бойових дій біля населеного пункту Торське на Донеччині.

   Ігор прожив коротке, але свідоме життя справжнього чоловіка та патріота. Його смерть стала страшною раною і вічним болем для рідних та друзів.

   Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам'ять Героя, що поклав своє життя за незалежність та територіальну цілісність України. Материнський біль краяв серце, рвалася на частини душа, сльози котилися градом по щоках у всіх, хто прийшов віддати останню шану захиснику.

   Державний Прапор, яким було вкрито труну, урочисто був переданий меншому сину.

  Висловлюємо щирі співчуття родині захисника. Герої не вмирають, а поповнюють лави небесного воїнства, навіки залишаючись в нашій пам’яті.

   Слава Герою!