Сьогодні відбулася робоча зустріч з керівником проєкту «Мультирівневий діалог щодо ефективного використання соціальних та фінансових ресурсів для інклюзивного відновлення України» #Oleg #Radiychuk та експертом Мережі "АНТС" #Романом #Войтовичем щодо ефективного використання соціальних та фінансових ресурсів для інклюзивного відновлення України»

   На зустрічі з Бахмацьким міським головою Павлом Шимком та заступником міського голови з питань гуманітарної сфери Світланою Книгою  було представлено завдання проєкту та обговорено шляхи співпраці.

   Міський голова озвучив основні термінові потреби громади з точки зору місцевої влади:

• В рамках розвитку громади необхідно провести енергоаудит та навчитись енергоменеджменту

• Посилити комунікації між владою й малими та середніми підприємствами (МСП)

• Навчання написанню грантів та бізнес-планів вцілому

• Навчання МСП “білому” веденню бізнесу.

   Очільник громади та експерти «АНТС» домовилися підписати Меморандум про співпрацю в рамках проєкту «Мультирівневий діалог щодо ефективного використання соціальних та фінансових ресурсів для інклюзивного відновлення України», який здійснюється за підтримки NDI.

   Експерти «АНТС» зосередяться саме на аналізі кп та потребах відновлення шляхом роботи з громадянами та побудови міжрівневого діалогу.

   Публікація здійснена в рамках Проєкту "Мультирівневий діалог щодо ефективного використання соціальних та фінансових ресурсів для інклюзивного відновлення України" завдяки підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Висловлені думки належать лише авторам і не повинні розглядатися як відображення офіційної позиції USAID чи уряду Сполучених Штатів.