Фото без опису «Книга рятує душу від здерев‘яніння...» - говорив Тарас Шевченко. Сьогодні, 14 лютого - Міжнародний день дарування книг. Добровільну ініціативу започаткувала ще у 2012 році американка Еммі Бродмур. Мета - надихати людей подарувати 14 лютого книгу: бібліотеці, другу, членам родини. Вважається, що в цей день мають об‘єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання.

   Тож долучились до акції «Подаруй бібліотеці книгу» секретар міської ради Ірина Левченко, заступник міського голови з питань гуманітарної сфери Світлана Книга та місцевий письменник, поет і просто творча людина, залюблена у рідний край та рідне українське слово, Павло Свищ. Вони подарували для книгозбірні добірку видань Івана Франка, збірки віршів для дітей Ольги Батьковської «Кудлате літо», збірники нарисів «Сівачі українського поля» Павло Свища та іншу літературу.

   У ході спілкування директор КЗ «Бахмацька публічна бібліотека» Ганна Іванько додала, що очищені від російських книг книжкові полиці бібліотеки очікують українську книгу, яка формує особистість та українську ідентичність, будує потужний культурний і національний простір.

   Тож завітайте до бібліотеки, де завжди цікаво! Книги чекають!