Фото без опису Сьогодні начальник управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області Ксенія Лук’янець, міський голова Павло Шимко та секретар міської ради Ірина Левченко ознайомились з роботою Бахмацького сектору УДМС у Чернігівській області, діяльність якого була тривалий час призупинена, що створювало великі незручності для мешканців нашої громади та й сусідніх. У ході спілкування обговорили робочі питання з начальником сектору Оксаною Кедою та працівниками.

   Розуміючи важливість надання всього спектру адміністративних послуг населенню, а особливо у період воєнного стану, міською радою було докладено максимум зусиль для відновлення роботи відділення, а це – і низка звернень до органів влади вищого рівня, і листування та усні перемовини. Тож і маємо результат.

   Дякуємо всім, хто допомагав вирішити це нагальне питання.

   Перш за все, вдячні начальнику управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області Ксенії Лук’янець, яка безпосередньо опікувалася вирішенням цього питання.

   Дякуємо за розуміння ситуації та підтримку начальнику Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеславу Чаусу, начальнику Ніжинської районної військової адміністрації Григорію Ковтуну, народному депутату України Анатолію Гуньку.

   Звертаємо увагу, що Бахмацький сектор УДМС у Чернігівській області розташований за тією ж адресою: м. Бахмач, вул. Першотравнева, 36 (І поверх, праве крило). Телефон для довідок: (04635) 2-12-23.

   ГРАФІК ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН НАСТУПНИЙ:

Вівторок – п’ятниця з 08:00 до 16:00 (без перерви)

Субота – з 08:00 до 15:00 (без перерви)

Понеділок, неділя - вихідні

   НАРАЗІ ТУТ ВИ МОЖЕТЕ ОТРИМАТИ ТАКІ ПОСЛУГИ:

- оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки вперше (з 14 років);

- обмін паспорта-книжечки зразка 1994 року на ID-картку;

- одночасне оформлення ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон;

- оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон;

- вклеювання фотографій до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку.

   Зазначений підрозділ з 21 березня буде підключений до онлайн-сервісу «Електронна черга».