Фото без описуУ цей непростий час ми ще більше почали цінувати роботу комунальників, які забезпечують нас водопостачанням, світлом, теплом і чистотою, а також цінуємо можливість отримання доступних і якісних побутових послуг.

   Здавалося, раніше це були звичайні, повсякденні речі, а зараз вони набули надважливого значення, як і праця людей цієї сфери. Залишитись під час війни на своєму робочому місці, сумлінно виконувати покладені обов’язки на благо громади – це теж подвиг. Тільки їх щоденний фронт – боротьба за благополуччя населення, комфорт і забезпечення найнеобхіднішим.

   Тож сьогодні слова поваги та вдячності за щоденну працю прозвучали від Бахмацького міського голови Павла Шимка, секретаря міської ради Ірини Левченко та заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства Анатолія Варчака на адресу всіх, хто працює у комунальній сфері нашої громади.

   Почесними грамотами міської ради нагороджені

БРИКА Анатолій, слюсар аварійно-відновлювальних робіт КП “Бахмач-Водсервіс”

КУЧЕРЕНКО Микола, слюсар аварійно-відновлювальних робіт КП “Бахмач-Водсервіс”

КОВАЛЬ Юлія , робітниця з благоустрою КП “Бахмацьке”

НАУМЕНКО Іван, тракторист КВП “Комунальник”

АХТИРЧЕНКО Михайло, робітник з благоустрою КВП “Комунальник”

ЩЕРБИНА Людмила, головний бухгалтер ТОВ Бахмацька ЖЕК

ДЕЙНЕКО Лідія, прибиральниця ТОВ Бахмацька ЖЕК

ДОРОШЕНКО Леонід, слюсар контрольно-вимірювальних приладів Бахмацької дільниці АТ “Облтеплокомуненерго”

КУЛИК Володимир, слюсар з ремонту газового обладнання Бахмацької дільниці АТ “Облтеплокомуненерго”

   Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення дякуємо всім без винятку за таку цінну працю, де кожен із вас – на своєму місці. Будьмо єдиними, допомагаючи армії та захищаючи Україну!

   Разом до Перемоги!