Фото без опису21 березня під головуванням міського голови Павла Шимка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Бахмацької міської ради, на порядок денний якого було винесено 15 питань.

   Враховуючи рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, виконавчий комітет  міської ради вирішив призупинити роботу окремих пунктів незламності з 1 квітня. Зокрема, перевести пункти незламності на території громади за адресами: вул. Вернадського, 1, м. Бахмач (приміщення колишньої бібліотеки) та вул. Південна, 48, м. Бахмач   КВП “Комунальник”, (адміністративне приміщення) у режим “Готовності до розгортання”.

   Детально вивчивши питання та керуючись рекомендаціями Державної екологічної інспекції в Чернігівській області, погодили видалення самосійної чагарникової порослі та аварійних дерев на території громади.

   Також у ході засідання було розглянуто низку важливих питань, які стосувались служби у справах дітей, що забезпечує  соціальний захист та права неповнолітніх. Зокрема, розглянули та погодили надання дозволів на правочини з нерухомим майном, де зареєстровані малолітні діти.