Фото без опису  Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH — у рамках співпраці з проєктом "Програма ЄС «Міцні регіони» — передбачає підтримку закладів охорони здоров’я у покращенні надання медичних послуг шляхом створення кол-центрів. Міська рада вже має позитивний досвід співпраці з GIZ, тому було вирішено взяти участь у відборі до цього проекту.

   За результатами конкурсного відбору Бахмацька громада відібрана до участі в цьому проєкті, а саме: створення кол-центру на базі Бахмацького центру первинної медико-санітарної допомоги.

   Проєкт буде реалізований у Бахмачі протягом року.

   Що ж включає ця ініціатива? По-перше, капітальний ремонт приміщення медичного закладу, по-друге, оснащення його меблями, по-третє, навчання фахівців.

   Звісно ж, основна мета - покращення якості надання медичної допомоги населенню. Реєстратори кол-центру за телефоном будуть здійснювати запис на попередній прийом до лікарів, зокрема, і надавати інформацію про графіки прийому сімейних лікарів, педіатрів та профільних лікарів, а також усю інформацію, яка необхідна пацієнтам.