Фото без опису 29 березня, відбулося чергове засідання сесії Бахмацької міської ради.  Перед початком сесії хвилиною мовчання вшанували пам'ять воїна, уродженця села Халимонове, Богдана Скакунова, який загинув  21 березня на Харківщині, та всіх загиблих, які відали своє життя за незалежність нашої України. Подякували всім воїнам, хто захищає нашу державу від рашистської навали.

   У ході засідання депутати підтримали  30 проєктів рішень.

    Одноголосно було схвалено зміни до програми «Харчування  у закладах дошкільної та загальної середньої освіти Бахмацької міської територіальної громади» на 2023 рік, що передбачають збільшення видатків на харчування дітей у закладах дошкільної освіти. Раніше на харчування однієї дитини виділяли 35 гривень. Наразі цю суму збільшили і вона становить  45 грн для вихованців віком від 1 до 3 років та  50 грн для вихованців віком від 3 до 6 (7) років для закладів з триразовим харчуванням.

   Внесли технічні правки до Програми забезпечення  проведення мобілізаційних заходів  та заходів з територіальної оборони на території громади і зміни до Програми підтримки  військової частини Збройних Сил України.

   Також депутати підтримали виділення коштів на надання матеріальної допомоги  8 мешканцям громади для проведення дороговартісного лікування.

   Як і завжди, частина рішень стосувалася комунального майна, решта - впорядкування земельних питань.