Фото без опису Пекучий біль і гіркий смуток війни своїм чорним крилом знову торкнувся нашої громади. Надійшла болюча звістка: загинув бахмачанин, Роман Сергійович ТОПОР. Молодий і енергійний, стійкий і сміливий, товариський і надійний, до останнього подиху вірний військовій присязі та своїй країні. Таким знали його друзі і запам'ятає Бахмаччина та вся Україна.

   Роман народився у місті Бахмачі 17 січня 1994 року. Навчався у Бахмацькій гімназії. Здобув вищу освіту у Національному університеті «Чернігівська політехніка». Працював менеджером у одному із готельних комплексів у Києві.

   Коли розпочалася повномасштабна війна, молодий чоловік без вагань пішов добровольцем до лав Збройних сил України. Був мобілізований 17 листопада 2022 року другим відділом Ніжинського РТЦК та СП Чернігівської області. Служив гранатометником 1 десантно-штурмового відділення 1 десантно-штурмового взводу 6 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону військової частини А0284.

   Мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув 19 лютого 2023 року поблизу населеного пункту Ступочки Краматорського району Донецької області.

   Жодні співчуття не зменшать біль втрати, жодне слово не втамує тугу в материнському серці. Війна забирає не просто найкращих, вона забирає рідних, друзів, тих, з ким ще вчора разом мріяли про перемогу та будували плани на майбутнє.

   Йдуть у засвіти найкращі сини, цвіт нації…

  Їм би жити, творити майбутнє країни, насолоджуватись життям… Натомість вони залишаються пекучим болем і світлим спомином у наших серцях.

   Вся громада розділяє втрату та цей великий і невимовний біль. Висловлюємо сердечні співчуття родині та близьким Героя.

   Світла і вічна пам'ять тобі, Воїне, ти віддав своє життя за Україну, за її майбутнє…

Інформацію про день та час, коли зустрічатимемо Героя на рідній землі, повідомимо додатково.