Фото без описуЦьогоріч Великдень теж має гіркий присмак. Це світле свято з давніми традиціями нам доводиться зустрічати в умовах повномасштабної війни.

   Низько вклоняємося землякам - захисникам і захисницям, які світле Христове Воскресіння зустрінуть на передовій зі зброєю в руках, в окопах або ж на блок-постах.

   Та всупереч усьому Великдень прийде до кожного. Прийде з вірою в Перемогу та надією на відродження України.

   Доброю справою, благочинністю, підтримкою чи милосердям кожен з нас робить свій внесок до наближення такої довгоочікуваної та омріяної Перемоги. Воскресіння ж України настане з настанням миру після Перемоги. Коли сини і доньки повернуться до рідної домівки, коли діти перестануть боятися, а матері плакати, коли ми повернемося до звичного життя без повітряних тривог і будемо вільно дихати, жити й працювати на звільнених від окупанта землях своєї Батьківщини. І цей день обов’язково прийде.

  Тож дякую усім і кожному – і тим, хто тримає стрій, і тим, хто працює, і тим, хто знаходиться на волонтерському фронті.

   Зичу усім праведної Перемоги над ворогом, адже Світло завжди перемагає темряву, Правда постає над кривдою, а Добро над злом.

   Бажаю душевної чистоти і гармонії, добробуту і спокою в родинах.

   Нехай Великдень стане для кожного початком нового життя, а разом з настанням Воскресіння - воскресне й наша незламна Україна!

   Христос Воскрес!

   Воістину Воскрес!

З повагою

Міський голова

Павло ШИМКО