Бахмацька міська рада Ніжинського району Чернігівської області повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації «Детальний план території для проектування та будівництва корівника з доїльним молочним блоком в межах земельних ділянок, власником яких є приватне сільськогосподарське підприємство "Авангард", на підставі договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію), орієнтовною загальною площею 11,4438 га на території Курінського старостинського округу Бахмацької міської ради Чернігівської області».

Замовник детального плану території – Бахмацька міська рада Ніжинського району Чернігівської області.

З текстовою, графічною частинами проєкту до містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку щоденно з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години у відділі архітектури та містобудування виконавчого комітету Бахмацької міської ради  Ніжинського району Чернігівської області за адресою: 16501, Чернігівська обл. Ніжинський р-н, м. Бахмач, вул. Соборності, 42 або на вебсайті Бахмацької міської ради в розділі «Архітектура та містобудування» (Проекти містобудівної документації).

Електронна адреса для подання письмових пропозицій та зауважень:  04061702@mail.gov.ua.

Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Бахмацької міської ради  - Тетяна Кобильник.

Строк подання зауважень та пропозицій: до 22.05.2023 року.

Безпосереднє обговорення відбудеться 23.05.2023  року об 11 годині за адресою: 16501, Чернігівська обл. Ніжинський р-н, м. Бахмач,  вул. Соборності, 42.

Розробник проекту вказаної містобудівної документації ПП   «Архітектурно-будівельна майстерня Травки З.С.» (головний архітектор проекту Травка-Бабенко Ю.В., кваліфікаційний сертифікат архітектора серія АА № 002896).