Фото без описуНа щиті повертається у рідну Григорівку Шевченко Олександр Іванович.

   Олександр народився 16 вересня 1979 року в с. Григорівка, закінчив місцеву школу, потім навчався у Конотопському професійно-технічному училищі, де здобув професію електрика.

   Спочатку працював у рідному селі у сільськогосподарському підприємстві ТОВ «Агрофірма ім. Шевченка», потім у Вагонному депо в м. Бахмач, останнім часом був таксистом. У пам’яті колег та друзів він назавжди залишився сміливим, щирим, доброзичливим та чуйним.

   Війна - явище безжальне, ворог - підлий і ненависний…

   З перших днів повномасштабного вторгнення Олександр увійшов до складу добровольчого загону самооборони Бахмацької міської територіальної громади.

   Виконуючи бойове завдання поблизу с. Шевченкове разом з Миколою Бабіним, Олегом Олійником та іншими, був поранений і захоплений ворогом в полон. Пізніше - закатований рашистськими загарбниками до смерті.

   Нещодавно був здійснений обмін тілами загиблих, і сьогодні наш Герой назавжди повертається додому.

   Прощання з Шевченком Олександром Івановичем відбудеться завтра, 22 квітня, о 12.00 за адресою: с. Григорівка, вул. Слобода, 45.

   Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблого Героя. Низько схиляємо голови у скорботі та доземній шані його пам’яті.

Фото без опису