Фото без описуІнформаційне повідомлення про проведення Громадського обговорення щодо перейменування об’єктів топоніміки (вулиць та провулків) в Бахмацькій міській територіальній громаді

   Оголошується початок Громадського обговорення питання про перейменування об’єктів топоніміки (вулиць та провулків) в Бахмацькій міській територіальній громаді

    1. Організатор громадського обговорення – комісія з найменування  та перейменування топонімічних об’єктів, розташованих  на території Бахмацької міської територіальної громади.
    2.  У ході обговорення громадяни можуть внести зауваження або пропозиції щодо перейменування.
  1.  Пропозиції та зауваження щодо перейменування приймаються до 17 год. 00 хв. 20.04.2023.
    1. Фізичні особи надають пропозиції та зауваження в письмовому  вигляді із зазначенням контактних даних особи, яка їх подає (прізвище, ім’я,  по батькові,  адреса та телефон)

      - за адресою: вул. Соборності, 42, м. Бахмач

- за телефоном (04635) 2-15-04; 096-19-36-889

- на електронну пошту  mrbakhmach@ukr.net або 04061702@mail.gov.ua

5. Юридичні особи подають пропозиції та зауваження у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

6. Анонімні та необґрунтовані пропозиції та зауваження не реєструються і не розглядаються. У разі отримання декількох (обґрунтованих) пропозицій щодо назви тієї чи іншої вулиці (провулка) буде проведено додаткове громадське обговорення (про що буде повідомлено).

  1. Результати громадського обговорення будуть розміщені на офіційному веб-сайті Бахмацької міської ради та сторінці у ФБ у термін, передбачений законодавством.