Фото без опису З метою створення комфортних умов для всіх учасників дорожнього руху, а разом з тим, першочергово дбаючи про безпеку пішоходів, у Бахмачі розпочали роботи зі встановлення автономних систем освітлення пішохідних переходів. Це дасть можливість не тільки освітлювати місця пішохідних переходів у темну пору доби, а й привертати увагу водіїв блимаючим сигналом при наближенні до них, а саме: для того, щоб водій за кермом авто здалеку бачив перехід та самого пішохода.

   Вартість послуги зі встановлення 8 одиниць автономних систем освітлення пішохідних переходів у місті становить 708 500 гривень.

   Ці освітлювальні прилади, що працюють на сонячній енергії, встановлять на перехрестях, пішохідних переходах біля навчальних і медичних закладів та у найбільш людних громадських місцях у місті, а саме: по вул. Ярослава Мудрого (біля ліцею), вул. Першотравневій (перехрестя з вул. Пушкіна), вул. Першотравневій (поблизу будинку № 33), біля Вагонного Депо, на підйомі на шляхопровід (від площі Героїв Майдану), вул. Батуринській (біля магазину «Галина»), вул. Соборності (від будинку № 62, біля Будинку дитячої та юнацької творчості), вул. Соборності (біля адмінбудівлі міської ради).

   Наразі роботи тривають. Сподіваємося, що освітлення переходів дозволить підвищити рівень безпеки дорожнього руху та зменшити кількість ДТП.