про стратегічну екологічну оцінку до документу державного планування  «Детального плану території для проектування та будівництва корівника з доїльним молочним блоком в межах земельних ділянок, власником яких є приватне сільськогосподарське підприємство "Авангард", на підставі договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію), орієнтовною загальною площею 11,4438 га на території Курінського старостинського округу Бахмацької міської ради Чернігівської області.»

З метою громадського обговорення на офіційному вебсайті Бахмацької міської ради Ніжинського району Чернігівської області в розділі «Оголошення» за посиланням https://bakhmach-mr.gov.ua/more_news/ – оприлюднено Заяву про стратегічну екологічну оцінку до Детального плану території.

Строк громадського обговорення складає 15 днів з дати публікації даного повідомлення.

Зауваження і пропозиції до зазначеної у даному повідомленні Заяви по СЕО подаються на голову Бахмацької міської ради Ніжинського району Чернігівської області за адресою: 16501, Чернігівська обл. Ніжинський р-н, м. Бахмач, вул. Соборності, 42.

Контактна особа – головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Бахмацької міської ради  - Кобильник Тетяна Анатоліївна, тел.: (04635)2-15-04, електронна пошта: 04061702@mail.gov.ua.