У ці травневі дні ми схиляємо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих, які рятували від нацизму Україну, Європу і світ. Вічна слава воїнам на всіх фронтах, у партизанському та національно-визвольному підпіллях, рухах опору, вічна пам’ять синам і донькам України, юність яких жорстоко обірвала війна.

   За логікою часу з кожним роком ветеранів Другої світової війни стає дедалі менше. Так, наразі у Бахмацькій громаді проживає їх четверо.

   Та скільки б часу не минуло, ми завжди будемо шанувати подвиг наших дідів та прадідів. Адже їх звитяга надихає сучасних героїв до нових героїчних вчинків, демонструє яскравий приклад незламності духу та сили волі, особливо в час, коли боротьба нашого народу за перемогу триває. Окремі слова подяки і підтримки нашим захисникам і захисницям, які зараз боронять незалежність і суверенітет України від орків.

   Честь і слава живим героям. Вічна пам’ять загиблим.

   Ми боремось за мир на рідній землі. Ми боремось за безпечне життя для всього вільного світу. Віримо, що дякуючи ЗСУ, ми зможемо звільнити святу українську землю від рашистських кайданів, бо за нами правда і з нами Бог!

   Вистоїмо! Переможемо!

   Слава Україні! Героям слава!