Українська мова – це символ державності, незламності нашого народу. Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика вже понад двадцять років об’єднує українців усього світу навколо рідної мови, сприяє зростанню її престижу серед молоді. У ньому беруть участь тисячі учасників від учнів початкової школи до студентів закладів вищої освіти.

   Учні Чернігівщини щорічно стають активними учасниками конкурсу й гідно представляють область на фінальному етапі змагання.

   За результатами проведення четвертого (фінального) етапу ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика (наказ Міністерства освіти і науки України від 09 травня 2023 року № 540) перемогу вибороли три учні закладів загальної середньої освіти області, двоє з яких - бахмачани:

 Анна Сидоренко, учениця 7 класу Бахмацького ліцею № 1 Бахмацької міської ради (учитель Левченко Т.М.) –  ІІІ місце.

Фото без опису

   - Артем Небеський, учень 9 класу Бахмацького ліцею № 1 Бахмацької міської ради ( учитель Іванько О.М.) –  ІІІ місце.

Фото без опису

   Висловлюємо подяку обдарованим учням за любов та  віру в перемогу українського слова! Дякуємо педагогам та батькам, які підтримують талант дітей, сповна розкривають їхній потенціал, формують майбутню спільноту, яка вже зараз своїми перемогами  зміцнює нашу Україну.

  І нехай інтелектуальні змагання стануть для наших учасників наступною сходинкою до самовдосконалення й зростання!

     За матеріалами сайту ЧОІППО