14 травня у глядацькій залі Бахмацького базового будинку культури відбувся благодійний концерт «Все починається з мами», присвячений Дню матері. На сцені виступили талановиті діти Бахмаччини. Юні артисти,  які співали й танцювали, подарували своїм мамам, батькам і присутнім справжнє свято пісні, грації і краси.

   Особливу увагу приділили матерям Героїв. Адже ці водночас ніжні та сильні духом жінки у війні з рашистами втратили найдорожче – своїх синів. Наразі на теренах громади проживає 29 матерів загиблих захисників. Кожна з цих жінок отримала матеріальну допомогу, продуктові набори та слова підтримки та шани з нагоди Дня матері.

    - День Матері – свято шани, поваги й любові до найдорожчих. У цей день хотілось би низько вклонитися і подякувати їм за турботу, мудрість, витримку і розуміння. Особлива подяка матерям наших воїнів за те, що виховали славних патріотів, які стали творцями нової героїчної сторінки в історії України, – говорить міський  голова Павло Шимко.

   Низку тематичних заходів проведено у навчальних та бібліотечних закладах громади.

   Доземний уклін усім матерям за дарунок життя, тепло сердець та найнадійніший оберіг – священну материнську любов. Висловлюємо подяку за  розуміння та мудрість, за натхненні і проникливі материнські молитви, у яких разом з проханнями про кращу долю своїм дітям, сердечно вимолюють Україні мирне завтра.