Фото без описуЩорічно 23 травня українці відзначають неофіційне свято - День Героїв України. Цього дня Україна вшановує пам'ять усіх тих, хто відстоював її суверенітет та незалежність, і просто зараз веде боротьбу проти російської армії за нашу свободу.
Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв поклали своє життя заради своєї країни.
   У День Героїв віддаємо шану усім тим,, хто з ризиком для життя боровся за українську незалежність, а також вклоняємося пам'яті загиблих.
   Українські герої – це прості люди, жінки та чоловіки, хлопці та дівчата, діти та літні люди, які стали до лав: руських дружин великого князя Святослава і короля Данила, козацьких полків Богдана Хмельницького, Івана Мазепи, Івана Виговського, Української Галицької Армії Мирона Тарнавського, Січових стрільців, Армії Української Народної Республіки Симона Петлюри, Організації Українських Націоналістів Євгена Коновальця і Степана Бандери, Української Повстанської Армії, членів визвольного руху шестидесятників, Героїв Небесної Сотні та усіх воїнів російсько-української війни, що зараз виборюють нашу незалежність на полі бою.
СЛАВА УКРАЇНІ ! ГЕРОЯМ СЛАВА!