Фото без описуНа засіданні тридцять п’ятої сесії Бахмацької міської ради, що відбулося 25 травня, депутатами прийнято низку рішень.
Зокрема, внесено зміни до бюджету громади, розподілено 8 млн 653 тис. гривень видатків. Виділено кошти закладам загальної середньої освіти на технічне обслуговування газоустановок та електрообладнання, проведення поточних ремонтів, виготовлення проектно-кошторисної документації для обладнання укриття Бахмацького ліцею № 1. Також передбачено кошти на капітальний ремонт протирадіаційного укриття у міській лікарні, придбання будівельних матеріалів для приміщення стаціонарного відділення КУ «Центр надання соціальних послуг», Халимонівського та Бахмацького сільського будинків культури, заміну вхідних дверей у міському Будинку культури. Значна частина коштів буде спрямована на благоустрій, а саме: додаткові кошти на реконструкцію паркану на дитячому майданчику по вулиці Першотравневій, заміну аварійної частини паркану на міському стадіоні, облаштування огорожі кладовища в с. Курінь, ремонт мережі освітлення, поточний ремонт 19 вулиць у сільських населених пунктах та вулиць Сухобокова, Робітничої, Глинки, Г. Жованик, Лермонтова Ганни Барвінок у місті Бахмачі. Передбачено кошти і на капітальний ремонт доріг по міських вулицях Соборності та Винниченка (частина, яка не ремонтувалася раніше). 1 млн 800 тисяч коштів спрямовано на допомогу військовій частині.
З урахуванням побажань мешканців міста прийнято рішення по перейменуванню частини вулиць. Обговорення нових назв у громаді продовжується.
Автобус IVECO, отриманий у якості гуманітарної допомоги, закріплено на праві оперативного управління за Бахмацьким ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5, що дасть можливість доставляти більшу кількість учнів одним рейсом. Бахмацькому ліцею № 1 також передано для перевезення школярів автобус Еталон, який нещодавно придбаний за кошти міського бюджету.
Більш детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитись на сайті Бахмацької міської ради у розділі «Офіційні документи».