Щороку в перший день літа ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Це день, коли ми згадуємо про права дітей і зобов’язання суспільства захищати їх від будь-яких форм насильства, зловживання та знущань. Зазвичай це свято радості та безтурботності, наповнене дитячим сміхом. Але на жаль на сьогоднішній день не кожна «маленька людина» може похизуватись безтурботним дитинством. В Україні триває війна, і це надзвичайно складна ситуація для всієї країни. Однак найбільше страждають від цього діти. Вже другий рік поспіль ми вимушені відзначати свято в умовах воєнного часу.

   Працівниками Ніжинського районного сектору №3 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області спільно з працівниками поліції ВП №1 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області було організовано та проведено святкові заходи  з нагоди  Міжнародного дня захисту дітей. Маленькі учасники брали участь у різноманітних конкурсах та іграх, одержували призи. На майданчику тривала атмосфера свята та радості. Жодна дитина не лишилася без солодкого подарунку.

   Колектив Ніжинського РС №3 разом з працівниками поліції ВП №1 Ніжинського РВП бажають діткам щасливої долі, мирного неба й сонячних ранків, здоров’я, радості, натхнення, успіхів у навчанні та веселих літніх канікул! Нехай здійсняться дитячі мрії, а цей День захисту дітей стане останнім, коли ми вимушені говорити про війну!  

Анна ГОРБАЧ, начальник Ніжинського районного сектору №3

філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області