Фото без опису Звітуємо про хід реалізації проєкту «Розвиток спроможності в управлінні соціальними закладами та наданні соціальних послуг», який впроваджувався МБФ «Карітас України» за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ у рамках програми «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України».

Що зроблено?

- Працівники соціальних закладів, перш за все, отримали фахову підтримку завдяки тренінгам з першої психологічної та першої домедичної допомоги. Також вони мали можливість отримати відповіді на найбільш актуальні питання щодо своєї роботи на супервізійних зустрічах. Важливо, що в разі виникнення потреби у терміновій консультації спеціалісти мали можливість звернутися на лінію підтримки, де фахівці надавали практичну підтримку та допомогу при вирішенні конкретного питання.

- Важливою та своєчасною була й отримана допомога засобами стійкості: це предмети домедичної допомоги та засоби гігієни, які отримали соціальні заклади громади, як результат - вдалося забезпечити першочергові потреби найбільш вразливих отримувачів соціальних послуг.

   Тож щиро вдячні МБФ «Карітас України» та GIZ за організацію та реалізацію цього важливого проєкту. Дякуємо за допомогу і чекаємо нових проєктів. Разом до Перемоги!