Фото без опису «У здоровому тілі – здоровий дух» – у цьому впевнені учасники обласного фестивалю «Назустріч успіху», який пройшов сьогодні на базі Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 35 Чернігівської міської ради. Вчителі фізичного виховання із закладів освіти регіону зібрались поділитись своїм досвідом заохочення дітей до спорту та активного способу життя, а також, аби здобути нові знання – як зробити фізичну культуру улюбленим предметом.

   З вітальним словом звернулись Наталія Дягло, начальник відділу дошкільної, позашкільної освіти, оздоровлення та виховної роботи Управління освіти і науки облдержадміністрації, Наталія Іваницька, директор Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 35 Чернігівської міської ради, Олексій Качан, автор Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна».

   Організаторами Проєкту є Українська федерація «Спорт заради розвитку» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

   У рамках Фестивалю проведено Руханку та практичні заняття з освоєння елементів і технік нових видів спорту. Варіативні модулі відбувалися за такими локаціями: веселі ігри, координація та смуга перешкод, парашут, рефлексія, малюк бол, бадмінтон.

   Під час заходу, відповідно до результатів відбору, представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) презентували інвентар та брендову продукцію для участі в Проєкті закладам, які були відібрані, а саме:

- Чернігівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 35 Чернігівської міської ради;

- Прилуцький ліцей № 1 ім. Г. Вороного Прилуцької міської ради;

- Опорний заклад Менська гімназія Менської міської ради Чернігівської області;

- Бахмацький ліцей № 1 Бахмацької міської ради Чернігівської області;

- Заклад дошкільної освіти Чернігівський №54 Чернігівської міської ради;

- Дошкільний навчальний заклад № 9 Прилуцької міської ради Чернігівської області.

   На Фестивалі панував спортивний настрій та креативна робоча атмосфера.

Управління освіти і науки Чернігівської ОДА