Фото без опису Конституція – це життєве кредо України. Це - Основа, на якій сформована Українська держава. Це - так звана «Біблія», яка наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі і гідності, недоторканості й безпеки. І все це у нас намагається відібрати московський ворог, розпаливши вогонь повномасштабної війни. Прагне відібрати нашу свободу та незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю та знищити українців як народ.

   Російський агресор нещадно намагається зруйнувати все святе і цінне для нас і нав’язати «руській мір». Але ми довели усьому світові, що можемо захистити себе й інших, що ми - дійсно Велика нація, яка бажає жити на демократичних засадах і поважає верховенство Закону. Свідченням цього є й Конституція Пилипа Орлика, якій понад 300 років, і яку називають першою писемною Конституцією Європи.

   Запорозькі козаки ніколи ні перед ким на коліна не ставали, окрім Бога. Так само і сьогодні їх нащадки виборюють у війні з російським агресором право жити у вільній і незалежній країні.

   Українці відстоюють своє!!! Ми всі об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо народ, українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, і взагалі наше право на життя.

   Герої стоять на смерть за право України бути вільною та незалежною. До останнього ковтка повітря б’ються за кожен метр рідної землі. Вічна шана тим, хто загинув, захищаючи нашу свободу.

   Безмежно дякуємо тим, хто саме в ці хвилини зупиняє і відтісняє ворога, іноді ціною власного життя.

   Та Українці вистоять, а Україна переможе.

   Слава Героям!

   Слава Збройним Силам України!

  Слава Україні!

З повагою

Бахмацький міський голова

Павло ШИМКО