Фото без опису Оголошується початок Громадського обговорення питання про перейменування об’єктів топоніміки (вулиць та провулків) в Бахмацькій міській територіальній громаді. Пропозиції нових назв вулиць та провулків у населених пунктах громади попередньо опрацьовані та надані старостами старостинських округів Бахмацької міської територіальної громади.

   1. Організатор громадського обговорення – комісія з найменування та перейменування топонімічних об’єктів, розташованих на території Бахмацької міської територіальної громади.

   2 У ході обговорення громадяни можуть внести зауваження або пропозиції щодо перейменування.

   3. Пропозиції та зауваження щодо перейменування приймаються до 17 год. 00 хв. 16.07.2023.

   4. Фізичні особи надають пропозиції та зауваження в письмовому вигляді із зазначенням контактних даних особи, яка їх подає (прізвище, ім’я, по батькові, адреса та телефон)

- за адресою: вул. Соборності, 42, м. Бахмач

- за телефоном (04635) 2-15-04; 096-19-36-889

- на електронну пошту mrbakhmach@ukr.net або 04061702@mail.gov.ua

   5. Юридичні особи подають пропозиції та зауваження у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

   6. Анонімні та необґрунтовані пропозиції та зауваження не реєструються і не розглядаються. У разі отримання декількох (обґрунтованих) пропозицій щодо назви тієї чи іншої вулиці (провулка) буде проведено додаткове громадське обговорення (про що буде повідомлено).

   7. Результати громадського обговорення будуть розміщені на офіційному веб-сайті Бахмацької міської ради у термін, передбачений законодавством.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису