Фото без опису 25 липня у Бахмачі у приміщенні міського базового будинку культури Східноукраїнський центр громадських ініціатив, за сприяння Молодіжної ради при Бахмацькій міській раді та ГО “РУХ УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ БАХМАЧЧИНИ”, презентував мандрівну виставку «На Зламі».

   «На Зламі» складається з 18 стендів, кожен з яких присвячений одному із «зламів» - суспільним явищам, які вплинули на українське суспільство під час війни. Виставка представляє ці суспільні проблеми через інфографіку, особисті історії свідків та постраждалих.

   «Серед «зламів», які демонструє виставка – порушення базових потреб людини (безпеки, проблеми з електроенергію, доступом до води), правовий вакуум на окупованих територіях, складний вибір чи лишитися на тимчасово окупованих територіях, чи покинути все і поїхати. Через ці та інші «злами» українці проходять з 2014 року, в т.ч. зараз після повномасштабного вторгнення РФ».

   Про «злами» війни у своєму житті розповіли відвідувачі виставки, а також висловили переконання, що українцям вдасться здобути Перемогу над підступним ворогом.

   Тож запрошуємо всіх охочих відвідати виставку.

   Презентація виставки “На Зламі” відбулася в рамках проєкту “Розширення можливостей громадянського суспільства для трансформації культури пам’яті – ненасильницький внесок у протидію агресії Росії”, що реалізується громадськими організаціями Kurve Wustrow (Німеччина) та Східноукраїнським центром громадських ініціатив (Україна) спільно з партнерами за підтримки Федерального уряду Німеччини.