Фото без описуСьогодні на засіданні виконавчого комітету міський голова Павло Шимко привітав присутніх з Днем Української державності. Щира вдячність нашим захисникам і захисницям за надану можливість працювати для забезпечення життєдіяльності нашої громади. Дякуємо кожному, хто тримається, хто допомагає іншим, вірить у перемогу й наближає її своїми діями – так, як може.

   Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять  загиблих військовослужбовців та мирних громадян внаслідок російсько-української війни.

   У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

   Погодили введення в дію рішення конкурсної комісії по організації та проведенню конкурсу з визначення виконавця послугз вивезення побутових відходів на території громади. Так, переможцем конкурсу та виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території громади визнано Бахмацьке комунальне виробниче підприємство "Комунальник".

   Кілька проєктів рішень, винесених на розгляд членів виконкому, стосувалися прав захисту дітей. 

   Були прийняті рішення щодо взяття на квартирний облік дитини-сироти та про зняття особи з квартирного обліку в силу об’єктивних причин. Надали дозволи на розміщення зовнішньої реклами та на демонтаж застарілих дошок оголошень у місті Бахмачі.

Фото без опису