Фото без описуБахмацька міська рада Ніжинського району Чернігівської області повідомляє про початок громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проєкті містобудівної документації «Детальний план території для проектування та будівництва зерносушильного комплексу на земельній ділянці з кадастровим номером 7420385500:07:000:0823, орієнтовною загальною площею 2,2500 га на території Курінського старостинського округу Бахмацької міської ради Ніжинського району Чернігівської області.»

   Замовник детального плану території – Бахмацька міська рада Ніжинського району Чернігівської області.

   З текстовою, графічною частинами проєкту до містобудівної документації можна ознайомитися у відповідному порядку щоденно з понеділка по п’ятницю з 8 до 17 години у відділі архітектури та містобудування виконавчого комітету Бахмацької міської ради  Ніжинського району Чернігівської області за адресою: 16501, Чернігівська обл. Ніжинський р-н, м. Бахмач, вул. Соборності, 42 або на сайті https://bakhmach-mr.gov.ua.      

   Строк ознайомлення з зазначеним проєктом містобудівної документації становить 30 календарних днів з моменту виходу публікації в засобах масової інформації, а також на офіційному вебсайті Бахмацької міської ради. Електронна адреса для подання письмових пропозицій та зауважень:  04061702@mail.gov.ua.

   Посадова особа, відповідальна за організацію розгляду пропозицій громадськості – головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Бахмацької міської ради  - Тетяна Кобильник.

   Строк подання зауважень та пропозицій: до 10.09.2023 року.

Безпосереднє обговорення відбудеться 11.09.2023  року об «12.00» годині за адресою: 16501, Чернігівська обл. Ніжинський р-н, м. Бахмач,  вул. Соборності, 42.

Розробник проекту вказаної містобудівної документації ПП   «Архітектурно-будівельна майстерня Травки З.С.» (головний архітектор проекту Травка-Бабенко Ю.В., кваліфікаційний сертифікат архітектора серія АА № 002896).