Фото без опису Сьогодні, 4 серпня, в Бахмацькому будинку культури розпочав свою роботу проєкт «Дорогою В/уражень». Автор робіт – Микола Череп, є одним із тих, хто активно включився у боротьбу із віроломним завойовником на культурному фронті. За допомогою фотокамери він зафіксував для нащадків наслідки перебування окупантів на території нашої та сусідніх громад.

На заході було презентовано пам'ятну монету, присвячену героїчному вчинку бахмачанина Сергія Шевченка, який голіруч зупинив колону ворожої бронетехніки та упродовж кількох хвилин стримував її рух.

   Не обійшлося і без подарунків. Микола Череп вручив міському голові Павлу Шимку свій фототвір «Качанівське диво» та презентував пам’ятну монету-оберіг «Іржавецька ікона Пресвятої Богородиці» Сергію Шевченку.

   Також відбувся благодійний аукціон для збору коштів на підтримку Збройних Сил України.

   Фотовиставка «Дорогою вражень/ уражень», де поєднані життя і смерть, радість і горе, прекрасне і жахливе, триватиме до 30 вересня 2023 року.

   Проєкт має на меті донести біль від пережитого, викрити нелюдське обличчя ворога, підтримати бойовий дух і врешті, закликає вірити в Перемогу і молитися за повернення додому своїх захисників живими.

   Україна вистоїть!Та ми ніколи не маємо забувати, якою ціною дається нам Перемога.

   Слава Україні! І слава її героям!