Фото без описуСьогодні, 11 вересня, відбулось засідання виконавчого комітету  міської ради, яке провів міський голова Павло Шимко. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.
   З метою забезпечення ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів у бюджетній сфері та забезпечення діяльності системи енергетичного менеджменту громади, відповідно до методичних рекомендацій Держенергоефективності (проєкт USAID “Муніципальна енергетична реформа» від 2017 року), затвердили методику визначення базових рівнів споживання паливно-енергетичних ресурсів, комунальних послуг та енергоносіїв закладів бюджетної сфери громади, що сприятиме здійсненню комплексного підходу до виконання завдань з підвищення енергоефективності об’єктів.

   Погодили зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва свердловини з водорозбірною колонкою в селі Курінь. Вартість об’єкта будівництва – 2 млн 395 тис. 534 гривні.

   Створили комісію з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України та затвердили Положення про дану комісію.

   Надали 294 дітям статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Це діти, яким станом на 24 лютого 2022 року було менше 18 років і вони підпадають під вимоги п.3 Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2017 р. № 68 (зі змінами та доповненнями).

         У зв’язку з відкриттям з 1 вересня поточного року відділу театрального мистецтва в  комунальному закладі позашкільної мистецької освіти «Бахмацька школа мистецтв імені Андрія Розумовського» погодили розмір щомісячної батьківської плати за навчання в розмірі 140 гривень.