Фото без опису"Зродились ми великої години,

З пожеж війни, із полум'я вогнів,

Плекав нас біль по втраті України,

Кормив нас гнів і злість на ворогів

І ми йдемо у бою життєвому,

Тверді, міцні, незламні мов граніт,

Бо плач не дав свободи ще нікому,

А хто борець — той здобуває світ."

   Ці рядки маршу українських націоналістів, які були написані майже століття тому, як ніколи актуальні та є маршем нової Української армії, яка символізує силу, міць і незламність. А День захисників і захисниць України – це свято нескорених, бо, незважаючи на всі випробування, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів.

   Захисники і захисниці України – це ті, для кого поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це ті, хто на ділі повсякчас захищає свою родину, свій народ, свою країну.

   Україна - країна з багатою історією. За право жити вільно на рідній землі українці боролися протягом століть. Наш шлях до незалежності був довгим та тернистим. І зараз ми продовжуємо відстоювати своє! Свою країну, свою історію, свою культуру. Жовто-блакитні серця загартовані і не зламаються ніколи!

   Безмежна шана і любов українським захисникам і захисницям. Зичу кожному і кожній сили і витримки, вірних бойових побратимів та невтомних янголів-охоронців.

   Світла пам’ять усім, хто віддав своє життя за заради нашої Батьківщини та майбутнього. Пам’ятаємо… Вічна шана і честь…

   Нехай усі родини дочекаються українських захисників додому з радісною звісткою – Україна перемогла! Слава Захисникам України!

   Слава Україні!

З повагою-

Міський голова Павло ШИМКО