Фото без опису І знову втрата. Біль і прощання назавжди…Вчора, 10 жовтня 2023 року, зупинилося серце нашого земляка, захисника Юнака Сергія Борисовича. Сергій Юнак народився 11 грудня 1970 року в селі Бахмач. Закінчив місцеву школу, потім – строкова служба в армії. Згодом працював охоронником у місті Києві.

   З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну долучився до добровольчого загону територіальної оборони громади. 5 травня 2022 року був мобілізований до ЗСУ. Воював навідником першого механізованого відділення першого механізованого взводу другої механізованої роти третього механізованого батальйону військової частини А4123 (у складі 67 окремої механізованої бригади). Був тяжко поранений і деякий час проходив лікування в госпіталі. Наразі Сергій Юнак перебував у відпустці за станом здоров’я (після поранення). І раптово 10 жовтня 2023 року серце воїна зупинилось на 53-му році життя.

   Скорбота і сум завмерли в повітрі. Важко знайти слова розради, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини, але нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови в скорботі.

   Попрощатися із Сергієм Юнаком можна буде 12 жовтня 2023 року о 12:00 за адресою: с. Бахмач, вулиця Шевченка 5А. Поховають воїна на кладовищі, що по вулиці Федора Жили (Дудківка).

  Вічна шана, честь і слава Захиснику!