Фото без опису30 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Павла Шимка. У ході засідання було розглянуто  важливі питання з різних сфер життєдіяльності громади. Першочергово затвердили зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва на території громади – капітальний ремонт покриття проїзної частини автомобільної дороги по вулиці Соборності в місті Бахмачі. З метою збереження зеленої зони по вищезазначеній вулиці зроблено коригування проєкту та уточнено вартість робіт, а саме: зменшено загальну вартість на 720 тис. гривень.

   Також члени виконкому погодили створення субланки Бахмацької міської територіальної громади Ніжинської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Чернігівської області та затвердили положення про неї. Основною метою створення і функціонування  субланки є здійснення заходів щодо захисту населення і території  громади від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період.

   Надали статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій  та збройних конфліктів, - 157 особам.  Також  надали дозвіл на безкоштовний відпуск дров соціально незахищеній категорії населення.