Фото без описуУкраїнський ветеранський фонд з 1 листопада розпочав новий конкурс спільно з Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».

   Так, громадські інституції, які працюють на підтримку ветеранів та членів їхніх сімей, зможуть отримати від 800 тис. грн до 2,5 млн грн фінансової підтримки у межах нового конкурсу "Варто: Єднання".

   Останній день прийому заявок – 16 листопада 2023 року (до 23:59 за київським часом).

   Претендувати на отримання такої фінансової підтримки можуть громадські об’єднання зі статусом юридичної особи (громадські організації або громадські спілки), які зареєстровані відповідно до вимог законодавства не пізніше ніж за один рік до подання заяви на участь у конкурсному відборі та мають статус неприбуткової організації, до статутної діяльності яких належать питання щодо захисту прав і свобод, задоволення суспільних, зокрема, економічних, соціальних, культурних та інших інтересів ветеранів та членів їх сімей.

   Мета програми «Варто: Єднання» – реінтеграція та підтримка ветеранів та їхніх родин через послуги громадських об’єднань, які зі свого боку посилять наявні спроможності та якість послуг у сфері захисту прав і свобод, задоволення суспільних, економічних, соціальних, культурних та інших інтересів ветеранів та членів їхніх сімей.

   У межах згаданого конкурсного відбору можуть брати участь проєкти, які відповідають наступним пріоритетам:

   надання менторської підтримки та консультування ветеранського підприємництва від старту до розвитку;

   соціальний супровід ветеранів, членів їхніх сімей та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України;

   соціальний супровід дітей ветеранів та дітей загиблих (померлих) ветеранів війни, дітей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України;

   реінтеграція ветеранів та членів їх сімей до активного суспільного життя, забезпечення збереження та відновлення їх фізичного та психічного здоров’я.

   Увага! Проєкт, що претендує на участь у конкурсі, має обов’язково відповідати мінімум одному із зазначених пріоритетів.

   Ознайомитися з детальнішою інформацією щодо порядку проведення та умов участі у конкурсному відборі проєктів, а також подати заявку на участь можна на сайті Українського ветеранського фонду за посиланням.

   Запитання та уточнення – на електронну пошту: uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua (у темі листа обов'язково вказати: “Варто: Єднання”) або за номером телефону: +380 (98) 009-48-72.

За повідомленням Українського ветеранського фонду Мінветеранів