Фото без описуУ цьому році 21 листопада відзначаємо 10 річницю свята - День Гідності та Свободи в Україні.

   День Гідності та Свободи — знакове державне свято, встановлене на честь початку двох революцій: Помаранчевої революції (2004р.) та Революція гідності або Євромайдан (2013р.).

   Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість.

   З нагоди десятиріччя відзначення Дня Гідності та Свободи, працівниками Ніжинського районного сектору №3 філії ДУ «Центр пробації» в Чернігівській області було проведено національно-патріотичну бесіду з клієнтами пробації на тему: «Заряджені гідністю та жагою свободи».

   Основною  метою проведеного виховного заходу було вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, розвитку почуття національної самосвідомості та громадянської активності, формування розуміння єдності і цілісності України, почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині та стати на захист державних інтересів країни.

   День Гідності та Свободи – особлива дата для кожного свідомого українця, для кожного справжнього патріота, адже саме в цей день найгостріше відчувається сила єдності та безмежна гордість за те, що наша Батьківщина багата на справжніх героїв з великим серцем і високим духом, спроможних захистити національну свободу та боротися за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

   Низький уклін всім захисникам української державності! Бережімо пам’ять про подвиги наших Героїв, шануймо їхню незламну силу волі, мужність та відвагу.

Анна ГОРБАЧ, начальник Ніжинського районного сектору №3

філії Державної установи «Центр пробації» в Чернігівській області