Фото без опису         Наближаються новорічні і різдвяні свята. Новий рік і Різдво — це час чудес, радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного! Це час, коли трапляються дива! Кожна родина ретельно готується до цих свят. Дітки разом з батьками прибирають в будинку, прикрашають ялинку, готують смачні страви, дарують один одному подарунки, загадують спільні бажання. Але, на жаль, не кожна дитина в силу тих чи інших обставин може відчути родинне тепло та затишок. Це діти-сироти та діти, позбавленні батьківського піклування, які перебувають в інтернатних закладах. Тому, хто виріс у родині, важко уявити, що відчуває дитина, яка залишилася без батьків. Майже безпорадна, без батьківської підтримки і любові, вона залишається наодинці зі складними життєвими проблемами.

          Але Ви можете запобігти цьому, подарувавши дитині сімю! Прийнявши дитину у свою родину, ви не тільки врятуєте її від безнадійності, навчите звичних для нас та часто зовсім невідомих для дитини життєво необхідних навичок, а головне - поділитеся з нею любов’ю та турботою і реалізуєте свій батьківський потенціал.

          Однією з форм сімейного влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, є прийомна сім’я.

          Прийомна сім’я — сім’я або окрема особа, яка не перебуває у шлюбі, що добровільно за плату взяла на виховання та спільне проживання від одного до чотирьох дітей. Метою створення прийомної сім’ї є забезпечення належних умов для зростання в сімейному оточенні дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом влаштування їх у сім’ї на виховання та спільне проживання.

          Шановні бахмачани! Діти мріють про щасливу сім’ю! Давайте подаруємо їм новорічне диво!

          Якщо хтось із читачів вирішить взяти на виховання дитину, дати їй шанс зростати у люблячій родині, то звертайтеся, будь ласка, за додатковою інформацією до служби у справах дітей Бахмацької міської ради. Чекаємо за адресою: вул. Соборності, 42, 4-й поверх, тел. 2-18-46.